Hitte en heet eten!
Door: Jan en Christien
Blijf op de hoogte en volg Jan & Christien
06 Oktober 2009 | Thailand, Bangkok
vanmiddag om 13.30 uur kwamen we na 10 uurtjes vliegen aan in Bangkok. Christien voelde al meteen dat het erg heet was en trok in het vliegtuig nog de korte broek aan! Jammergenoeg heb ik hier geen foto van!
Een lachend gezicht stond ons al op te wachten, dit keer noemen we hem 'Gerrit' maar we zullen hem niet meer zien verder.
We zitten in het Navalai River Resort, een prachtig hotel aan de rivier (http://www.agoda.nl/asia/thailand/bangkok/navalai_river_resort.html).
We hebben net gegeten, heel lekker maar zooooooo heet. We hadden al mild genomen, zelfs de gedroogde en verse pepers aan de kant gelegd, maar wat er over bleef was nog pittig: een hele lemon, klein gesneden, 10 teentjes knoflook ook klein gesneden en zoveel gember en koriander!!
De muggen doen hier aardig hun best, dat komt (zegt Christien) doordat de rivier zoet is!
We zijn nu een beetje gaar, Christien noemt het 'verreisd'. Morgen om 5.45 uur op, want we gaan fietsen (zie onder google bij 'Co van Kessel Bangkok Tours).
Allemaal de hartelijke groetjes,
Jan en Christien
06 Oktober 2009 - 12:50
Carola:
Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen.. Doe jullie hoteldiertjes de groeten.. en succes met de ontlasting straks haha -
06 Oktober 2009 - 13:00
Margo:
Hallo Jan en Christien,
Leuk al een berichtje van jullie uit het heerlijke Bangkok,Geniet met volle teugen en wel even tijd nemen om ons bij te houden hè.
Groetjes, Margo -
06 Oktober 2009 - 13:25
Christian:
Mooi! Veilig aangekomen!
Veel plezier -
06 Oktober 2009 - 13:41
Michael & Ryanne:
Na dat hete eten morgen als een raket op de fiets door Bangkok ;-)
Veel plezier!
Gr. M&R -
06 Oktober 2009 - 14:55
Janneke:
Goed zo!! Veilig aangeland.
Hebben jullie mn kaartje gevonden?
Met mij gaat het al wat beter.
Dus jullie gaan verreisd al in actie komen? Moedig...
Over een week zijn jullie ws. verrijst...
Wel lekker.
x! -
07 Oktober 2009 - 17:38
Ineke:
fijn dat jullie veilig aan zijn gekomen ik vind het heel leuk te lezen wat jullie gedaan hebben, het lijkt mij ook heel spannend daar geniet er van veel kusjes rinus ineke