de dag vóór ons vertrek!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jan & Christien
05 Oktober 2007 | India, Delhi
Voor wie mij vandaag nog wil komen feliciteren met mijn 56ste verjaardag: de taart(en) zijn zojuist door Christien en mij gemaakt! Het stuk van diegene die niet kan komen, eten wijzelf dan op, hebben we in ieder geval een goed-gevulde maag bij vertrek.
Zoals jullie zien, hebben we het kaartje van India geplaatst, hoewel we daar pas zondagavond laat aankomen, zó kan iedereen volgen waar wij zijn.
Diegene die ons wil mailen buiten deze site om, waar iedereen het kan lezen, kan ons bereiken via: jan.hermens@hccnet.nl
Telefonisch zijn wij ook bereikbaar, echter alléén voor een smsje: +31(0)644520895. Telefoneren is vrij duur, vandaar. Mocht de telefoon rinkelen, nemen we hem in principe niet op.
Mocht er iets zeer dringends aan de hand zijn, wat wij persé zouden moeten weten, dan kunnen jullie kontakt opnemen met Carola (0653293456). Zij weet hoe ze ons direkt kan bereiken.
Op dit moment loopt er bij Coop (in de voormalige Edah-winkel) een aktie waarbij men bij bepaalde artikelen en elke toen euro een zakje Suske en Wiske-stickers krijgt. Oók verschijnt er elke week een aparte folder, deze wordt elke week huis aan huis verspreid. Bij de stickers hoort een verzamelalbum, dat je bij de kassa kunt vragen.
Deze aktie loopt ook bij Agrimarkt, De Boerenschuur, MCD Supermarkt, Sanders Supermarkt en Supercoop. Al deze winkels hebben eigen folders. Het album en de stickers zijn hetzelfde.
Ik (Jan dus!) zou het fijn vinden als jullie dit album, de stickers en de folders voor mij zouden willen bewaren. De folders liggen altijd in de winkels, misschien durf je er elke week 5 te pakken (!?!).
We wensen jullie een fijne tijd zónder ons en Gods zegen,
Jan en Christien
05 Oktober 2007 - 08:30
Ted:
Hey Jan en Christien!
Ik wens jullie heel veel plezier in India en Sri Lanka:) T zal daar vast en zeker ontzettend mooi zijn, maar dat weten jullie natuurlijk wel;)
Jan nog een fijne verjaardag gewenst vandaag en alletwee natuurlijk een goede reis morgen!
Liefs Ted -
05 Oktober 2007 - 09:01
Jan En Christien:
Hallo Ted,
bedankt voor jouw wensen, we zullen zéker genieten in India en Sri Lanka. De moessontijd is voorbij, dus het is warm en droog, het is er nu 39 graden.
Jouw belevenissen in het Franse zullen we ook blijven volgen.
Nous serons absent jusqu'au 31 Octobre (of zoiets).
Cordialement, Jan en Christien
05 Oktober 2007 - 09:11
Ed En Nel:
Lieve Jan en Christien,Jammer dat we dat lekkere stuk eigengemaakte taart zijn misgelopen,maar ik denk dat dat wel is opgekomen.
We komen het wel een keer opeten zodra jullie weer terug zijn.
Voor vandaag een hele goede start gewenst van jullie vakantieavontuur,en een hele voorspoedige vlucht toegewenst,
We gaan het allemaal volgen vanaf hier,en hopen dat jullie samen een hele mooie tijd mogen gaan beleven daar in het verre india.
Heel veel plezier gewenst!!!!!!
en een hele dikke knuffel van ons.XXXXX -
05 Oktober 2007 - 20:30
Resi, Susan En Puck:
Haaa ome Jan!!
Van harte gefeliciteerd met je 56e verjaardag! Wij gaan er zo eentje op jouw verjaardag drinken!!!
Heel veel plezier op jullie reis! We zijn benieuwd naar jullie belevenissen. Hebben jullie ons stuk taart al op? Zo niet dan kun je het altijd invriezen hoor, hihihi!
DOEI!!! xxxxxx -
06 Oktober 2007 - 10:46
Tom En Nicole:
Hoi Pap en Christien
De taart waas lekker gister. De boerekoel met wors trouwens auk. Fijne vakantie en kôm good en gezônd truuk.
Xxx Tom en Nicole -
07 Oktober 2007 - 11:03
Carola:
nou kan iedereen mijn telefoon nummer online zien whahaha
Ik ga maar vast vragen hoe de reis is verlopen..
doe voorzichtig hea!
XX