Viëtnam rondreis
Door: Jan en Christien
Blijf op de hoogte en volg Jan & Christien
19 September 2008 | Nederland, Barneveld
op maandag 29 sept. a.s. vliegen wij om 14.00 uur vanaf Schiphol via Hong Kong naar Viëtnam.
We maken tot 14 okt. een rondreis per auto, trein en vliegtuig van Hanoi in het noorden naar Saigon in het zuiden. De laatste dagen in Viëtnam zullen we ergens aan een idyllisch strand in het zuiden doorbrengen.
De route ziet er als volgt uit:
Hanoi-Halong Bay-Hue-Hoi An-Saigon-My Tho-Phan Thiet-Saigon. Dit zijn de plaatsen waar we één of meerdere dagen in een hotel verblijven.
Op 17 okt. vliegen we weer naar Hong Kong en blijven daar nog 4 dagen om op 21 okt. terug te vliegen naar Nederland.
Evenals voorgaande jaren zullen we weer proberen jullie van dag tot dag op de hoogte te houden van onze belevenissen.
Groetjes, Jan en Christien
19 September 2008 - 09:47
Carola:
spannend!
Hongkong schijnt een mooi kunstzinnig vliegveld te zijn...
Ik ga nog wel met jullie even op de kaart kijken.. -
19 September 2008 - 11:11
Henk En Anita:
Dat wordt weer genieten van de verhalen en de foto's. Norit mee hoop ik toch? -
19 September 2008 - 13:52
Janneke:
Jaja het avontuur zit weer op jullie te wachten! Spannend hoor!!
xx -
19 September 2008 - 17:41
John En Annie:
Lieve mensen.
Wij wensen jullie een fijne vakantie.Geniet ervan en kom gezond weer terug.
En stuur een beetje zon en fijn weer naar Tegelen.
vele groetjes. -
19 September 2008 - 18:46
José En Rob:
Prettige vakantie in Viëtnam, maar oppassen met het eten!! -
28 September 2008 - 18:48
Ferry .S:
Beiden een prachtige vakantie toegewenst !!
Pas wel goed op jullie zelf ! -
29 September 2008 - 17:27
Lina En Jo:
Ik moest wel even lachen, toen ik jullie foto zag. Was de rugzak niet te zwaar voor jou Christien????
Jullie zitten nu in de lucht, wij kunnen allen maar zeggen geniet van de vakantie en Gods zegen toegewenst.