Wat 'n lange afstanden, wat 'n stof!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jan & Christien
09 Oktober 2007 | India, Agra
Het was een afstand van 250 km., maar in deze landen ben je daar zo'n 5 uur mee bezig. En dan zijn de wegen hier in India nog erg goed!
Onderweg zie je wederom het grote verschil tussen arm en rijk: grote, riante huizen met ertussen schamele hutjes, vaak gebouwd van wat plaggen gedroogde koeienstront.
Er wordt veel gebedeld, vooral bij stoplichten! Erger is het te zien hoe mensen voortkruipen om bij je auto te komen zónder benen. Ze wagen hun leven voor een beetje eten of wat geld. Maar als je leven toch al zo weinig voorstelt........?!?!? Zoiets raakt je toch wel.
Deze mensen vragen je om 5 paise en dat is 1/10de cent. Wij hebben zojuist gegeten voor 20 Euro, wat een kontrast!
Vlak voor Agra zijn we gestopt bij 'Akbar's Tomb', het graf van Grootmogul Akbar, die begraven werd in 1612. Morgen gaan we naar het beroemdste gebouw hier in Agra: de Taj Mahal, één der 7 wereldwonderen.
We zitten nu in Hotel Amar, een prachtig hotel mét zwembad, en daar hebben we natuurlijk direkt gebruik van gemaakt.
Vanuit Agra veel lieve groetjes,
Jan en Christien
09 Oktober 2007 - 14:44
Chris:
Veel plezier in India! Dat jullie de mooiste plekjes maar mogen vinden! -
09 Oktober 2007 - 19:35
Maarten:
Ha pap en Christien,
Klinkt goed allemaal. Veel plezier nog!
xxx Maarten -
09 Oktober 2007 - 21:19
Janneke:
Ben echt trots op jullie, avonturiers!
xx -
09 Oktober 2007 - 21:19
Janneke :
O ja, en de groeten aan Kees ;-) -
10 Oktober 2007 - 06:18
Carola:
oké dan:D
binnen een paar dagen maken jullie al veel mee zeg.. -
10 Oktober 2007 - 09:42
Rico:
Hallo daar,
leuk om te lezen wat jullie daar allemaal doen. Ik wist niet dat ze daar ook naar Nederlandse namen luisteren!!!
Veel plezier en Gods zegen.
Groeten Rico -
10 Oktober 2007 - 11:20
Janneke:
O ja, en nog bedankt voor jullie lieve kaartje.
xx -
11 Oktober 2007 - 17:12
Bertus En Nellie:
Wat mogen juliie toch veel zien van de schepping Gods
Dat het jullie maar mag verwonderen
Groetjes